Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Ez volt az évszázad baszása" - Nick Curran

Egy swingerpasi gyónásai

Egy swingerpasi gyónásai

A szürke ötven árnyalata

2015. február 02. - swingerpasi

NEKED hogyan tetszett a film?

shades1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpasi.blog.hu/api/trackback/id/tr507133901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.02.18. 11:35:47

Mit fognak azonban MOST mondani azoknak, aki a Szürke 50 árnyalatában azt tapasztalják, hogy a film főhősnője, a vonzó Anastasia (és a vele azonosuló családanyák, titkárnők, MILF-fek és basznivaló egyiptológusok milliárdjai) dalolva írják alá a kellő részletességgel megfogalmazott szerződést arról, hogyan szolgáltatnák ki magukat egy heteroszexuális, keresztény, fehér és ráadául még Férfi minden kényének, kedvének és alantas vágyainak?

Képletesen szólva nem elég, hogy a női nemet egy személyben képviselő Anastasia letérdel az egy személyben a Patriarchizmust megtestesítő keresztény, heteroszexuális, fehér és ráadául Férfi Christian Grey lábai elé, hogy ebben a kényelmes pózban jó alaposan bepucsíthasson neki, hanem még saját kicsi kacsóinak segítségével szélesre is tárja hamvas őszibarackot formázó farpofáit, hogy Ura és Parancsolója minél jobban megtekinthesse a tátongó rést illetve hozzáférhessen az összes létező testütegnyílásához.

huffnagel.blog.hu/2015/02/14/a_szurke_otven_arnyalata_feminizmus_one_billion_rising
süti beállítások módosítása