Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Ez volt az évszázad baszása" - Nick Curran

Egy swingerpasi gyónásai

Egy swingerpasi gyónásai

Enikő

Audencia a klubban

2015. február 21. - swingerpasi

„Szia, Enikő vagyok.” - mutatkozik be a másik lánynak a bárpultnál. – „Mit iszol?”

„Mindent.”

Enikő. Ez a lány neve.

Mindkét lány húsz év körüli lehet, Enikő vélhetően túl van a második x-en, míg a másik lány fiatalabbnak tűnik.

Én Enikőre figyeltem fel korábban, illetve először inkább a fenekére. Egy fekete fűzős fehérnemű van rajta, ami mágneses iránytűként vonzza most is a figyelmemet, ahogy magassarkújában ott áll tőlem nem messze.

És most azt nézem, ahogy Enikő próbál becsajozni a bárpultnál. A másik lány az a vékony, „randin csak salátát eszek, és az is csak pálcikával” típusú lány. Modellnek gondolhatja magát és lehet, hogy az is. Viszont volán mögé nem engedném, annyira be van állva.

A két lány koktélokkal megy át a táncterembe, és ott leülnek a kanapéra csacsogni.

Enikő már tud valamit. Két férfivel érkezett le a klubba, nem bízva semmit sem a véletlenre. Enikő két pasija is bent ülnek egy kanapén a táncteremben. A modell lány is a barátjával van, aki elnyúlva kókadozik balról mellette.

Kezd az este sűrűbb lenne, a zene is egyre hangosabb. A lányok felállnak a kanapéról és elkezdnek táncolni, egymással szemben vannak, próbálnak beszélgetni a másik fülébe beszélve. Ahogy telnek a percek, ők is úgy kerülnek egyre közelebb egymáshoz. Először egymás karjához érnek, fel-le simogatják egymást, miközben a fejükkel balra-jobbra rázzák a ritmust. Egészen addig amíg Enikő két kézzel megfogja a lány fejét, magához húzza és szákon csókolja.

Azt mondanám, hogy sima szombati ál-leszbizést nyomatnak, ha nem látnám hogy úgy smárolnak egymással, mint akik levegőt sem vesznek. Testük teljesen összeér, a kezek most már elindulnak mindenhova, ahogy alakjuk egybe csavarodik. A falon lévő tükör megduplázza a látványt. Enikő megmarkolja modell lány fenekét, míg a másik lány gyengéden Enikő mellére teszi a kezét. A csókolózás végén a modell lány hátradobja a fejét, a hosszú haja megy utána és hangosan nevet. Enikő sóváran nézi és megnyalja a szája szélét. Most már nem engedik el egymást. Jönnek a spanyolos ritmusok, az érzéki dobok és ők egyre jobban egymásnak esve vonaglanak, töltött galamb-násztáncot lejtve az asztalok előtt. Mások is táncolnak, főleg nők, de én mégis Enikőt becserkésző hadműveletét nézem.

Érzem a farkamon, hogy kívánom.

Enikő fiúi megpróbálják a kanapéról kézzel elérni a lányokat, nem sok sikerrel.  A modell lány is visszahajol hátra a saját pasijához, öntudatlanul rádől és úgy is marad. Enikő egy darabig egyedül marad, rázza a szép fenekét, majd leguggol és csatlakozik az alkalmi barátnőjéhez. Bal kézzel hátulról benyúl a lány bugyijába, de nem látni, hogy az ujjaival mit csinál, mert a bugyi eltakarja. Szerintem próbálja megujjazni a lányt, aki már ájulásra itta magát és ebből a kényeztetésből nem érez semmit.

Enikő is érzékeli partnere mozdulatlanságát, kihúzza a kezét a bugyijából, és lassan felegyenesedik. A kanapén ülő pasik hangosan nevetnek.

Ott áll a táncparketten, egyedül, nagyon szomorúan, és ahogy diszkógömb rávetíti a fényt az arcára, mintha még a szája is legörbült volna.

eniko3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://swingerpasi.blog.hu/api/trackback/id/tr237193705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása